5ος αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος: Καρό σημαία για το 2017

0
291

[ad_1]

Με νικητές τους: Στυλιανό Πετρίση (Mini), Γιάννη Λάντζη (Junior), Στράτο Γαλανόπουλο (Senior) και Περικλή Παΐζη (Club) ολοκληρώθηκε η τελευταία διοργάνωση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting του 2017.

Η δεύτερη χρονιά της αναγέννησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting, από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής και την ΟΜΑΕ, έφτασε στο τέλος της με μια μέρα-γιορτή του σπορ – που περιλάμβανε εξαιρετικά θεαματικές μάχες και των πέντε κατηγοριών στο Kartodromo.

Η πέμπτη και τελευταία αγωνιστική συνάντηση της φετινής σεζόν στην ηλιόλουστη πίστα των Αφιδνών κύλησε χωρίς κανένα απρόοπτο, στις μάχες της ανάδειξης των φετινών πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς οι 40 αγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πριν τη χειμερινή «ανάπαυλα».

Η κατηγορία Mini, η πολυπληθέστερη με 18 οδηγούς, χάρισε ορισμένες από τις πιο συγκλονιστικές μάχες – ειδικά στον τελικό, που βρήκε νικητή τον Στυλιανό Πετρίση (Chatzis Racing Team, FA-TM) στη μάχη μεταξύ άλλων με τον Γιώργο Στυλιανό (Speed Force, Exprit-TM) και τον Ανδρέα Σπανό (Praga Zahos Karting, Praga-TM), που έκλεισαν το βάθρο! Το α’ σκέλος της ημέρας είχε κερδίσει ο Ιωάννης Θεολόγος Ντάφος (Praga Zahos Karting, Praga-TM) εμπρός από τους Σπανό-Πετρίση, και το δεύτερο ο Πετρίσης μπροστά από τους Ντάφο-Σπανό.

Όσο για τη Mini B, ο…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα