Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ U18 Reds: Εδωσαν υπόσχεση για το αύριο μέσα από το πρωτάθλημα Rising...

U18 Reds: Εδωσαν υπόσχεση για το αύριο μέσα από το πρωτάθλημα Rising Stars

0

6η θέση για τον Πανερυθραϊκό στο Final-8

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού γνώρισε φέτος ακόμη μια δικαίωση, με τη συμμετοχή της εφηβικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα Rising Stars. Οι U18 Reds κατάφεραν να εκπροσωπήσουν το σύλλογο σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης της ΕΟΚ, ξεκινώντας από τα προκριματικά και φτάνοντας έως το Final-8, παίζοντας ανάμεσα στις κορυφαίες αναπτυξιακές δυνάμεις της χώρας.

Η τελική φάση διεξήχθη στα Καλύβια Αττικής, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει κατά σειρά τη ΔΕΚΑ, τον Προμηθέα Πατρών και τον Παναθηναϊκό στο τριήμερο 1-3 Μαρτίου 2024, καταφέρνοντας μέσα από τη διαδικασία αυτή να καταταγεί στην 6η θέση του τουρνουά, πραγματοποιώντας μια αξιοσημείωτη συμμετοχή στην πρώτη της συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Με αυτό τον τρόπο, πραγματοποιήθηκε ο επίλογος για τη μία από τις δύο διοργανώσεις, όπου παρουσιάστηκαν φέτος οι U18 Reds, δείχνοντας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθημερινή βελτίωση, χαράσσοντας το δρόμο για την επόμενη ημέρα του Πανερυθραϊκού, με αθλητές μας να έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί στην ανδρική ομάδα στην Elite League. Οι υποχρεώσεις τους, ωστόσο, δε σταματούν εδώ, καθώς αύριο (5/3, 21:30) αγωνίζονται για τελευταία φορά στην κανονική διάρκεια της Α1 Εφήβων ΕΣΚΑ, φιλοξενώντας τον Δούκα στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής».

Η συνέχεια θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται και στο Final-6 του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑ για ακόμη μια χρονιά, με φόντο την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, μετρώντας ήδη τη συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος Rising Stars, που ολοκληρώθηκε.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους τρεις αγώνες μας στο Final-8 του Rising Stars με τον φωτογραφικό φακό της Γιώτας Μπρέκη:

Exit mobile version