''Τρένο'' η Ξάνθη με ανατροπή

0
107

[ad_1]

Τρίτη διαδοχική νίκη για την Ξάνθη, κέρδισε 2-1 και τον ΠΑΣ που απογοητεύει, συνέχισε την εξαιρετική της πορεία η ομάδα του Ράσταβατς και πλέον μετράει 7 ματς χωρίς ήττα. Γκολ και χαμένο πέναλτι ο Γέντρισεκ, άνοιξε το σκορ ο Μυστακίδης,με 10 τελείωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες.

Μόλις μια αλλαγή για τον Ράσταβατς στην 11αδα, ο Μελισσόπουλος πήρε τη θέση του Κίκε Μπουλά και έπαιξε για πρώτη φορά βασικός.

Έξι νέα πρόσωπα στην 11αδα για τον Γιάννη Πετράκη,Σκόνδρας,Ξύδας, Γιάκος,Κρίζμαν,Κακούμπα,Κιούζικ ξεκίνησαν βασικοί.

Πρώτο ημίχρονο

Μοιραίος ο Γέντρισεκ, δοκάρι…και γκολ ο ΠΑΣ!

Πριν συμπληρωθεί πεντάλεπτο στο ματς και ο Μπρίτο κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Αποστολόπουλου. Ο Γέντρισεκ νικήθηκε από τον Βελλίδη με τον Σλοβάκο να χάνει το πρώτο του πέναλτι μετά από τρία εύστοχα.

Στο 12ο λεπτό πάλι ο Γέντρισεκ ”σπατάλησε” νέα μεγάλη ευκαιρία, ολομόναχος δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να ”εξιλεωθεί” για το χαμένο πέναλτι.Οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία υπέρ τους, πήραν μέτρα στο γήπεδο ανεβάζοντας την απόδοσή τους.

Μεγάλη χαμένη στο 19ο λεπτό ο Αθανασιάδης σημάδεψε το δοκάρι του Ζίφκοβιτς μετά τη σέντρα του Μυστακίδη. Ο επιθετικός του Πας δεν κατάφερε να σκοράρει μετά από 1 χρόνο,…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ