Το κλάμα της Κονόμη και η αγκαλιά της Χίπε

0
46

[ad_1]

Να αποθεωθούν από τον κόσμο του Ολυμπιακού περιμένουν το πρωί (11.30) της Πέμπτης τα κορίτσια του Ολυμπιακού όταν θα πατήσουν το πόδι τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αμέσως μετά τον τελευταίο πόντο κατάκτησης του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό στην Τουρκία εξελίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους. Τα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς ξέσπασαν σε λυγμούς και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την κατάκτηση της κούπας.  Μαζί τους και ο αρχιτέκτονας του θριάμβου Σέρβος κόουτς ο οποίος έδειξε μεγαλείο ψυχής ευχαριστώντας τους συνεργάτες του:

«Τα καταφέραμε! Σε γενικές γραμμές μπορεί να μην κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά σε παιχνίδια όπως αυτό κανείς δεν περιμένει κάτι τέτοιο. Τα κορίτσια έδειξαν μεγάλο κουράγιο μέσα σε αυτή την έδρα έμειναν συγκεντρωμένες ειδικά σε κάποιες δύσκολες στιγμές στο 4ο σετ όταν ο αντίπαλος και το κοινό μας άσκησε πίεση. Αυτή η στιγμή δεν ήταν εύκολη αλλά όλη η ομάδα βρήκε όλη τη συγκέντρωση για να τελειώσει το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστώ πολύ το επιτελείο που προετοίμασε αυτό το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο από τεχνική, τακτική και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης» είπε χαρακτηριστικά.

Σε πελάγη ευτυχίας και η Κατερίνα Γιώτα: «Σίγουρα ακόμα δεν μπορούμε…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ