Το γήπεδο του ενός δισεκατομμυρίου (pics & vid)

0
78

[ad_1]

Η αναμονή άξιζε… τα έξοδα ήταν διπλάσια από ότι περίμενε η διοίκηση της Τότεναμ! Φταίει το BREXIT, φταίνε οι κατασκευαστές, φταίει ο καιρός! Κατηγορήστε τα όλα όμως το νέο στολίδι της ομάδας άνοιξε τις πύλες του! Απολαύστε το!

Το γήπεδο στοίχισε περίπου ένα δισεκατομμύριο λίρες… αν προτιμάτε 1,2 εκατομμύριο Ευρώ! 

Η Τότεναμ δανείστηκε 750 εκατομμύρια από πέντε τράπεζες για να καλύψει το κόστος!

Το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από τα αποθεματικά της ομάδας ενώ ένα μικρό ποσό… περίπου δώδεκα εκατομμύρια λίρες πλήρωσε και το NFL καθώς το νέο γήπεδο των Λονδρέζων θα είναι το “σπίτι” του NFL για τα παιχνίδια σε Ευρωπαϊκό έδαφος! Κάθε χρόνο θα φιλοξενεί δύο αγώνες με τους Αμερικανούς να πληρώνουν ένα συγκεκριμένο, μικρό ποσό αλλά να εκμεταλλεύονται στο 50%-50% τα εμπορικά έσοδα των αγώνων.

Σε λιγότερο από δυο λεπτά η κατασκευή του νέου γηπέδου!

Το 2007 η Τότεναμ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αλλάξει “σπίτι”! Εκείνη την χρονιά έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτες μακέτες του νέου γηπέδου! Η αίτηση για την άδεια κατασκευής κατατέθηκε το 2009 αλλά χρειάστηκαν άλλα τρία χρόνια για να λυθούν όλα τα προβλήματα με τις άδειες κατασκευής και το 2012 μπήκε το πρώτο λιθαράκι στο Northumberland Development Project!

Τρία χρόνια μετά,…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα