Τα φώτα στραμμένα στο Μόναχο (pics)

0
56

[ad_1]

Το Champions League επιστρέφει με την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων με τον αγώνα στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπενφίκα να ξεχωρίζει. Με απουσίες η Ρεάλ στη Μόσχα, επιστρέφει ο Πέπε στο πάγκο, χωρίς Ρονάλντο η Γιούβε, χωρίς κόσμο η Λιόν, φαβορί η Ρόμα, να εκμεταλλευτεί το ”κλίμα” θέλει η Βαλένθια.

Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι με βαριές φανέλες διεξάγεται απόψε στο Μόναχο. Μπάγερν και Άγιαξ στο ένατο ραντεβού τους με φόντο την πρόκριση και με ελληνικό ενδιαφέρον.

Τελευταία φορά συναντήθηκαν την περίοδο 2004-05 στη φάση των ομίλων, με τους Βαυαρούς να κερδίζουν εύκολα στο Μόναχο 4-0 και τους Ολλανδούς να αποσπούν ισοπαλία στο Άμστερνταμ 2-2.

Η Μπάγερν έχει φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά τις τελευταίες εφτά σεζόν. Απέτυχε να περάσει ομίλους τη σεζόν 2002-03 και το 2007-08.Πέρσι αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά.

Η Μπάγερν δεν έχει χάσει ποτέ από Ολλανδική ομάδα στο Μόναχο και τελευταία φορά νίκησε την PSV με 4-1 στη φάση των ομίλων τη σεζόν 2016-17. Ο Άγιαξ είναι ο τελευταίος επισκέπτης από τις κάτω χώρες που έφυγε αήττητος από τη Βαυαρία παίρνοντας λευκή ισοπαλία στα ημιτελικά της σεζόν 1994-95.

Ο Νίκο Κόβατς δεν θα έχει στην διάθεση του τους…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ