Τα ασταμάτητα “ελάφια” πέρασαν και από το Χιούστον (photo)

0
123

[ad_1]

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 116-109 των Χιούστον Ρόκετς, εκτός έδρας και συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους την εφετινή σεζόν στο ΝΒΑ. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε double double με 27 πόντους και 21 ριμπάουντ, σε 36,32 λεπτά συμμετοχής.

Επίσης, ο διεθνής Έλληνας παίκτης είχε πέντε ασίστ και ένα κλέψιμο. Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον τον ακολούθησε στο σκοράρισμα με 24 πόντους, ενώ στους 15 σταμάτησε ο Κρις Μίντλετον και στους 13 ο Στέρλινγκ Μπράουν. 

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Τζέιμς Χάρντεν πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση την εφετινή σεζόν. Ο “Μούσιας” σημείωσε double double με 42 πόντους και έντεκα ριμπάουντ σε 40,53 λεπτά συμμετοχής. Επίσης, είχε έξι ασίστ, δυο κλεψίματα και ένα κόψιμο. Ο Κλιντ Κάπελα σημείωσε και αυτός double double με 18 πόντους και 13 ασίστ, ενώ στους 16 πόντους σταμάτησε ο Τζέραλντ Γκριν. Αυτή ήταν η 29η εφετινή νίκη των “ελαφιών” σε σύνολο 40 αναμετρήσεων στο ΝΒΑ, ενώ οι “ρουκέτες” γνώρισαν την 17η εφετινή τους ήττα, σε σύνολο επίσης 40 αναμετρήσεων στην κανονική περίοδο. 

Οι πόντοι:

Ρόκετς: Χάουζ 3, Τάκερ 8, Κάπελα 18, Ρίβερς 13, Χάρντεν 42, Γκριν 16, Ένις 3, Κλαρκ 3, Νάιτ 3

Μπακς: Μίντλετον 15, Αντετοκούνμπο 27, Λόπες 7, Μπρόγκντον 24, Μπλέντσο 10, Μπράουν…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα