Στην "Utopia" του Amazon θα πάμε με τον Rainn Wilson

0
40

[ad_1]

Είναι τυχερός και δεν το ξέραμε;

To “Utopia” του Amazon αποκτά μια νέα προσθήκη στο δυναμικό του, αυτήν του Rainn Wilson, γνωστό μέσα από την σειρά “The Office”.

Σύμφωνα με το Collider, ο Wilson θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στην Sasha Lane (American Honey) ως Michael Stearns, έναν πολλά υποσχόμενο επιστήμονα, ο οποίος είναι πλέον περιθωριοποιημένος σε ένα μικρό εργαστήριο. Όταν ένας ιός ξεσπάσει στον κόσμο, ο Michael θα αναλάβει δράση προσφέροντας τις γνώσεις του, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι έχει μπλέξει σε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που υπολόγιζε.

Το “Utopia” ακολουθεί κάποιους πιστούς fans ενός εμβληματικού και underground graphic novel. Ξαφνικά απορροφούνται σε ένα θρίλερ ποπ κουλτούρας όταν μαθαίνουν πως ο συγγραφέας έχει γράψει κρυφά ένα sequel. Το νέο χειρόγραφο όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα βιβλίο και σύντομα οι οπαδοί θα βρεθούν στη μέση μιας συγκλονιστικής συνωμοσίας.

Η σειρά θα γραφτεί από την Gillian Flynn, συγγραφέα των “Sharp Objects” και “Gone Girl”, τα οποία απέκτησαν τηλεοπτική και κινηματογραφική μεταφορά, αντίστοιχα. Η Flynn θα είναι showrunner και εκτελεστική παραγωγός πλάι στον Dennis Kelly, δημιουργό της αυθεντικής βρετανικής σειράς, Sharon Hall, Karen Wilson, Diederick Santer, Jessica Rhoades και Sharon Levy.

Η βρετανική ομότιτλη εκδοχή της σειράς έτρεξε για δύο σεζόν των έξι επεισοδίων…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ