Στην Αθήνα ο Στρέλνιεκς

0
39

[ad_1]

Επί Ελληνικού εδάφους βρίσκεται το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 27χρονος Λετονός γκαρντ έχει ανακοινωθεί ήδη από τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο διετούς διάρκειας για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Κατά την άφιξη του στη χώρα μας, ο Στρέλνιεκς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και παραδέχτηκε πως δεν ήταν δύσκολη απόφαση να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

«Πέρασα 3 υπέροχα χρόνια στην Μπάμπεργκ, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι επιτέλους στον Ολυμπιακός. Ακόμα έχω πολλή δουλειά να κάνω, για να αποτελέσω μέρος αυτού του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που είμαι εδώ 
Δεν λες όχι στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον Νίκο Ζήση και θα μιλήσω ξανά μαζί του. Με βοήθησε πολύ όσο ήμουν στη Μπάμπεργκ. Δεν ήταν ακριβώς δύσκολη απόφαση, ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, μια από τις πιο ανταγωνιστικές στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Λετονός γκαρντ.

Όσο για το γεγονός ότι θα παίξει με τον Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Το σκεφτόμουν χθες αυτό. Είναι σπουδαίο…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ