Ρυθμό η Βιλερμπάν, λύσεις το «τριφύλλι»

0
100

[ad_1]

Η Βιλερμπάν είναι μια ομάδα ρυθμού που διαβάζει πολύ καλά το τί της δίνει ή αντίπαλη άμυνα ειδικά σε καταστάσεις τρανζίσιον. Οι παίκτες της Γαλλικής ομάδας μπορεί να είναι άπειροι στην διοργάνωση όμως τακτικά βρίσκουν λύσεις μέσα από κοψίματα και πολύ καλά διαβασμάτα σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός.  

Αμυντικά είναι μια σκληρή ομάδα που πιέζει ψηλά και μπορεί να δυσκολέψει την εκτέλεση μιας σετ επίθεσης.  

Απέναντι στον Ολυμπιακό οι Γάλλοι έδειξαν να είναι ευάλωτοι μέσα στο ζωγραφιστό (1vs1 post game) και  άπειροι στην διαχείριση  του «σετ» που όμως χάρη στην καλή άμυνά τους δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. 


Pre-game Stats:
VS OLY  (82-63)
 
Ένα στατιστικό που ξεχώρισε κόντρα στον Ολυμπιακό είναι τα λιγότερα λάθη  και οι περισσότερες ασίστ  που εξασφάλισαν χάρη στην καλή προσωπική τους άμυνα (T.O 13/13 Ασίστ  vs 9/17) κάτι που τους έδωσε και ένα σημαντικό αριθμό πόντων στο ανοικτό γήπεδο. 

Πόντοι από την άμυνα 

Απέναντι στον Ολυμπιακό η Βιλερμπάν κατάφερε να πάρει αρκετά επιθετικά ριμπάουντ που όχι μόνο της έδωσαν 20 πόντους (έναντι 10 που πήρε ο Ολυμπιακός) αλλά την βοήθησε να ελέγξει τον ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.  

Πόντοι από επιθετικά ριμπάουντ

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ