Πρώτη των Μπάσα και Βέλεζ

0
52

[ad_1]

Υπό συνεχή βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Άρη στην Ολλανδία. 

Από τον πρωινό καύσωνα και την αφόρητη ζέστη, το θερμόμετρο υποχώρησε αρκετά το απόγευμα της Πέμπτης και ο Πάκο Ερέρα έκανε σαφώς ευκολότερα την δουλειά του ενόψει του πρώτου φιλικού που δίνει η ομάδα του την Παρασκευή με αντίπαλο την KFCO Beerschot Wilrijk (ομάδα β΄ εθνικής Βελγίου) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αμβέρσας.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι ό,τι έχει στην διάθεση του τους περισσότερους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές, ενώ είναι χαρακτηριστικό ό,τι σε αυτή την πρώτη προπόνηση συμμετείχαν για πρώτη φορά τόσο ο Βέλεζ όσο και ο Μπάσα. 

Με τους δύο τελευταίους μάλιστα ο Ερέρα ασχολήθηκε περισσότερο απ΄ ότι με τους υπόλοιπους, καθώς αυτή τη στιγμή προέχει να αφομοιώσουν όλοι την φιλοσοφία του.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό ενώ λόγω της μικρής απόστασης που υπάρχει μεταξύ των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και του γηπέδου όπου γίνονται οι προπονήσεις, επιλέχθηκε το ποδήλατο ως μέσω μεταφοράς των ποδοσφαιριστών.    

Μοναδική ουσιαστική απουσία αυτή του Γιουνές η άφιξη του οποίου αναμένεται (με ανυπομονησία) τις επόμενες μέρες, αλλά και εκείνη του Ιβοριανού Μελέτζε….

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ