Πρώτη ματιά στην 4η σεζόν του "The Expanse"

0
76

[ad_1]

Η νέα σεζόν έρχεται στο Amazon Prime Video.

Μετά τα σκαμπανεβάσματα της σειράς, το “The Expanse” αποκτά μια 4η σεζόν στο AmazonPrime Video και σήμερα σας φέρνουμε μια πρώτη ματιά από τον νέο κύκλο.

Η σειρά ακυρώθηκε από το Syfy, προκαλώντας αντιδράσεις από τους fans, οι οποίοι δημιούργησαν μια διαδικτυακή αίτηση προκειμένου τα Netflix και Amazon να αγοράσουν τα δικαιώματα της σειράς, συγκεντρώνοντας πάνω από 83.000 υπογραφές. Επιπλέον, ενοικίασαν ένα αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από τα Amazon Studios με την παράκληση να σωθεί το “The Expanse”. Εν τέλει, ο Πρόεδρος του Amazon, Jeff Bezos, αποδείχτηκε fan της σειράς και την έσωσε μόλις ένα μήνα μετά την αρχική της ακύρωση.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε χαρακτήρες, τοποθεσίες και αφίσα με το κύριο cast. Δείτε τις παρακάτω:

“H 3 σεζόν μας άφησε εκεί που το Protomolecule σχημάτισε το Ring Gate στο ηλιακό μας σύστημα. Στην 4η σεζόν, χρησιμοποιώντας το Ring Gate, η ανθρωπότητα έχει πρόσβαση σε άλλους πλανήτες που μοιάζουν με την Γη — και ο Ilus είναι ο πρώτος πλανήτης που θα εξερευνήσουν. Η σύγκρουση μεταξύ των εθνών της Γης, Άρη και Belt θα τους κάνει να βιαστούν. Ωστόσο, οι εξερευνητές δεν καταλαβαίνουν τους νέους κόσμους και δεν είναι προετοιμασμένοι για τους κινδύνους που τους περιμένουν”, σύμφωνα με τη σύνοψη…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ