Πανερυθραικός- Άρης Πετρούπολης 2-0.

0
360

Με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νέας Ερυθραίας επεκράτησε με σκόρ 2-0 επί του φιλότιμου Άρη Πετρούπολης.

Στο 61′ ο Μπρίλης εκμεταλλευόμενος λάθος των αμυντικών του Άρη άνοιξε το σκόρ.

Στο 65′ ο Σουμελίδης με απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 2-0 και κάπου εκεί έληξε η σεμνή τελετή του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με λιγοστές φάσεις μπροστά στα καρέ των δύο γκολκήπερ. Την πρώτη καλή στιγμή είχε ο Άρης όταν σούτ του Νίκολι βρήκε το δοκάρι του Μπακόλα. Η απάντηση του Πανερυθραϊκού λίγο αργότερα, στο 39′, όταν σούτ του Μπρίλη απέκρουσε δύσκολα ο Αποστόλου.

Το δεύτερο ημίχρονο σαφώς και ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το μάτς. Σε ένα πολύ καλό πεντάλεπτο ευτύχησε να πετύχει και τα 2 γκόλ της και έτσι να μην επιτρέψει την όποια αμφισβήτηση των βαθμών της νίκης.

Στο 76΄ ο Άρης προσπάθησε να μειώσει με το Χαλιάτσο, αλλά ο τερματοφύλακας Μπακόλας κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Στο 79′ η ομάδα του Πανερυθραίκού έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Τριανταφύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές ήταν οι Σφακιανάκης, Κορτέσης και Κατοίκος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ : Μπακόλας, Σουμελίδης, Γκρίτσας ( 46΄ Τριανταφύλλου), Γεωργακόπουλος , DALENGA, Τσίουμας, Κουμπούλης, Αναγνώστης ( 65΄Μπαπμπαλουκάς ) , Μπρίλης ( 76΄ Μπενετάκος ), Αντωνιάδης, Τσεβάς

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ : Αποστόλου, Λάπα, Βασιλάκος ( 72΄ Χαλιάσος ) , Νικόλι, LALA , Κρητικός ,Παναγιωτίδης (88΄Ντούλας ) , Παούρης , Τζαμαλής , Κυριαζής Τσατσα

Η φωτό είναι από το enypografa.gr