Ο Μπατσουαγί έσωσε Τσέλσι και Κόντε

0
60

[ad_1]

Η Γουότφορντ του Σίλβα έβαλε πολύ δύσκολα στην “Στάμφορντ Μπριτζ” στην Τσέλσι, προηγήθηκε μάλιστα με ανατροπή 2-1, αλλά ο Κόντε που βρίσκεται υπ’ ατμόν έβαλε στο ματς στον Μπατσουαγί στο 61′ και ο Βέλγος με δυο γκολ γύρισε το παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ στο 12′ με τον Πέδρο να εκτελεί εξαιρετικά και τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν ότι το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ, ήταν στην ουσία άουτ. Ο Ντουκούρ με ένα εκπληκτικό σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ισοφάρισε σε 1-1 και ο Περέιρα με ένα επίσης ωραίο γκολ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σίλβα στο 49′.

Η είσοδος του Μπατσουαγί άλλαξε όλο το παιχνίδι με τον Βέλγο να ισοφαρίζει στο 71′ σε 2-2, παρά το γεγονός ότι η Γουότφορντ έχασε μοναδική ευκαιρία στο ενδιάμεσο για να κάνει το 1-3. Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Αθπιλικουέτα με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι ανακουφίζοντας τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος από τη χαρά του πήδηξε πάνω στους οπαδούς της ομάδας του. Το τελικό 4-2 που “γκρέμισε” την αήττητη μέχρι σήμερα εκτός έδρας Γουότφορντ από την τέταρτη θέση, πέτυχε στο 95′ και πάλι ο Μπατσουαγί.

Το αποτέλεσμα
Τσέλσι – Γουότφορντ 4-2
1-0 (12) Πέδρο
1-1 Ντουκούρ (45+3)
1-2 Περέιρα (49)
2-2 (71)…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ