Οι ευχές της ΠΑΕ στον Μάτος (pic)

0
49

[ad_1]

Ιδιαίτερη ημέρα για τον Λέο Μάτος η σημερινή καθώς συμπληρώνει τριάντα τρία χρόνια ζωής. Όπως είναι λογικό ο βραζιλιάνος από νωρίς γίνεται αποδέκτης ευχών, ανάμεσα στους οποίους και η ΠΑΕ με τις αντίστοιχες να δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Όπως αναφέρει σ’ αυτήν:«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Λέο Μάτος, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 33, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.
Ο Λέο Μάτος γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 02.04.1986 και μεγάλωσε στη φαβέλα του Σάο Γκονσάλο.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία οκτώ ετών στις ακαδημίες της Φλαμένγκο και χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας U17, με την οποία κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ που τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2003.
Η Μασσαλία δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα φιλόξενη για τον 17χρονο Βραζιλιάνο που ενάμιση χρόνο αργότερα επέστρεψε στη Φλαμένγκο, στην οποία κέρδισε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο και μαζί το δικαίωμα να δοκιμάσει άλλη μια φορά την τύχη του στη Μαρσέιγ. Πήρε χρόνο συμμετοχής, μα δεν μπόρεσε να καθιερωθεί και επέλεξε να λύσει το συμβόλαιό του και ν’ αναζητήσει…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ