Νόστιμα τραπέζια σε παραλίες της Μυκόνου

0
39

[ad_1]

Είναι γνωστό ότι η Μύκονος διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων, όπως επίσης γνωστό είναι πως το επίπεδο των γευστικών εμπειριών στο νησί των Ανέμων είναι υψηλό.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Σκεφτείτε λοιπόν μια υπέροχη μέρα σε μια παραλία του νησιού και ένα τραπέζι πάνω στο κύμα, όπου τα φρέσκα τοπικά υλικά παντρεύονται με μυρωδιές και γεύσεις της Μεσογείου.

Ακολουθούν 11 ξεχωριστά beach restaurants και ταβέρνες του νησιού που προσφέρουν δυνατές γευστικές αναμνήσεις σε μοναδικό φυσικό σκηνικό.

Jackie O’ Beach Club and Restaurant

Το φαγητό δεν είναι (φυσικά) ο μόνος λόγος να γίνεις φαν αυτού του υπέροχου μέρους στην άκρη του Super Paradise, που αποτελεί δημιούργημα του επιχειρηματικό διδύμου, Μιχάλη Σιγκούνα και Carsten Stehr, ωστόσο ιδίως τα τελευταία 3 χρόνια ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας συνθέτει εδώ έναν κατάλογο που εθίζει.

Η κουζίνα βασίζεται σε αγνά ελληνικά προϊόντα και εκπροσωπεί την μοντέρνα ελληνική κουζίνα που δεν σνομπάρει επιρροές από την διεθνή. Από τα πιάτα του φετινού μενού must είναι το βλυτόριζο με αυγοτάραχο τρικαλινού και το σασίμι με τον αχινό, ενώ ιδιαίτερες είναι και οι προτάσεις κρέατος. Από τα επιδόρπια μας ενθουσίασε το αμυγδαλωτό, και στην cocktail list μας κέρδισε το trouble…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ