Κατέφθασαν νέες πληροφορίες για τα sequel και spin-off του "Spider-Man: Into the Spider-Verse"

0
38

[ad_1]

Γνωστοί χαρακτήρες και ένα ρομαντικό ειδύλλιο.

Το μέλλον του αραχνο-σύμπαντος φαντάζει μεγάλο, ειδικά τώρα που με την προβολή του στους κινηματογράφους το “Spider-Man: Into the Spider-Verse” κέρδισε την εκτίμηση κοινού και κριτικών. Η Sony αποκάλυψε τα σχέδια της, όπως αναφέρει το Vanity Fair.

Ο animated κόσμος του “ήρωα της γειτονιάς σας” θα παραδώσει και sequel αλλά και spin-off ταινία.

Τα σχέδια για το sequel μιλούν για το ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ Miles Morales και Gwen Stacy. Ο Miles Morales φόρεσε τη στολή του αραχνένιου ήρωα για την πρόσφατη ταινία, και τη φωνή του ηθοποιού Shameik Moore. Φαίνεται πως η πιο στενή του σχέση με την Gwen προϋπήρχε στο μυαλό του σεναριογράφου του κινηματογραφικού “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, Phil Lord, και επρόκειτο να παρουσιαστεί ήδη από την πρώτη ταινία.

Ωστόσο, η παραγωγός Christina Steinberg τον συμβούλεψε να την κρατήσει για τις μετέπειτα ιστορίες, και γι’αυτό θα δούμε την υπόθεση να εξελίσσεται στο sequel. Στη συνέντευξη του Vanity Fair με την Amy Pascal της Sony αναφέρθηκε μάλιστα πως, “…η Gwen Stacy θα ηγηθεί”, και ότι το ερχόμενο sequel, “… θα επικεντρωθεί στον Miles Morales και τη Gwen Stacy- και θα εξερευνηθεί ένα ρομάντζο μεταξύ των δύο τους, ένα νήμα από το αρχικό σενάριο του Lord που τελικά δεν χώρεσε στο ‘Into the Spider-Verse'”.

Όσον αφορά το spin-off, εκεί περιμένουμε να…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ