Ισοπαλία για τη Μονακό με buzzer-beater! (video)

0
47

[ad_1]

Η Γκενγκάν που δίνει μάχη παραμονής, βρέθηκε λίγα δευτερόλεπτα μακριά από μια σπουδαία νίκη επί της Μονακό, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι τέλους το πολύτιμο γκολ του Εμπόα Εμπόα, με τον Γιόβετιτς να ισοφαρίζει για τη Μονακό στην τελευταία φάση του αγώνα. 

Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, με την Γκενγκάν να έχει σε καλή ημέρα τα κεντρικά χαφ, σε αντίθεση με τους Μονεγάσκους, αφού Σίλβα, Φάμπρεγας και Γκολοβίν υστέρησαν. Στο 23′ από κόρνερ του Ρεμπότσο ο Εμπόα Εμπόα νίκησε στον αέρα τον Ζέμερσον και με το τρίτο γκολ του στη φετινή Ligue 1, άνοιξε το σκορ για τους Βρετόνους.

Το σύνολο του Ζαρντίμ απώλεσε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να βρει την ισοφάριση, στο 24′ ο Καγιάρ είπε “όχι” με σπουδαίο τρόπο τόσο στο σουτ του Γκολοβίν, όσο και στην κοντινή προσπάθεια του Βινίσιους, ενώ στο 37′ ο Γκλικ αστόχησε με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος το ματς δεν είχε ρυθμό, έγινε πιο σκληρό, στο 48′ η Μονακό είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Αντριέν Σίλβα, κι άλλη μία καλή στιγμή στο 81′ με τον Βινίσιους, οι Βρετόνοι πίστεψαν πως θα κρατούσαν μέχρι τέλους το τρίποντο, ωστόσο το γκολ του Γιόβετιτς -είχε να σκοράρει από τις 11 Αυγούστου στο πρωτάθλημα- “πάγωσε” τους γηπεδούχους, που παρέμειναν στην τελευταία θέση της…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ