Ζοζέ Ανιγκό στο France Football: «Οι Έλληνες δεν είναι βίαιοι»

0
88

[ad_1]

Στην καθιερωμένη στήλη του «Συνέντευξη με SMS» το France Football ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, παίρνοντας την άποψη του Γάλλου προπονητή του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

-Η FIFA απειλεί με αποβολή την Ελλάδα καθώς «το πρωτάθλημά της είναι πολύ βίαιο». Ισχύει πως η κατάσταση είναι τόσο επικίνδυνη;
-Ειλικρινώς, από τότε που είμαι στην Ελλάδα, δεν έχω νιώσει ούτε μια φορά να βρίσκομαι σε κίνδυνο. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό, δεν ένιωσα καμία επιθετικότητα. 

-Άρα λέτε πως η φήμη που υπάρχει για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υπερβολική;
-Το πρωτάθλημα είναι καθ’ όλα κανονικό, σύμφωνα με όσα έχω ζήσει στη Γαλλία. Όντως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι «καυτή», όχι όμως πιο «καυτή» σε σχέση με τα ματς της Μαρσέιγ, της Σεντ Ετιέν ή της Λανς. 

-Επομένως οι φίλαθλοι είναι ήρεμοι;
-Δεν έχω δει κάτι αρνητικό. Στο 99% των αγώνων, όλα βαίνουν καλώς. Οι Έλληνες δεν είναι βίαιοι. Εγώ που κατάγομαι από το γαλλικό Νότο, έχω δει χειρότερα. Έχω πάει σε αρκετές χώρες, στη Νότιο Αμερική, στην Τουρκία, εκεί η κατάσταση είναι πιο δύσκολη. Αφήστε που και στη Γαλλία έχουμε δει εισβολή φιλάθλων.

-Ναι, αλλά αυτοί δεν είναι ένοπλοι, όπως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ!
-Το να βλέπεις…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ