Έλαμψε και στο Λονδίνο ο Μπέικερ (video)

0
116

[ad_1]

Ο Ρόνι Μπέικερ πρώτευσε στα 100 μέτρα με χρόνο 9.90, επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται –είναι ο ταχύτερος στον κόσμο το 2018- αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Βρετανό Χιουζ (9.93) και στην τρίτη το Νοτιοαφρικανό Σιμπίνε (9.94) και παραμένει μεγάλο φαβορί για το Diamond Trophy. 

Στο άλμα επί κοντώ των ανδρών, έγινε μάχη μεταξύ Κέντρικς και Λαβιλένι και τα πάντα κρίθηκαν στα 5.92, αφού ο Αμερικανός υπερέβη το ύψος με την πρώτη προσπάθεια, σε αντίθεση με το Γάλλο που είχε αποτυχημένη προσπάθεια στο ίδιο ύψος, το οποίο άφησε αλλά τα άλματα του στο 5.97 δεν είχαν αποτέλεσμα, κι η πρώτη θέση πήγε στον Κέντρικς, τρίτος ήταν ο Σουηδός Ντουπλάντις με 5.86.

Στο μήκος γυναικών η Βρετανίδα Σάρα Πρόκτορ έδωσε χαρά στους Λονδρέζους, τα 5 από τα 6 άλματά της ήταν άνω των 6.80, εν τέλει μια προσπάθεια στα 6,91 ήταν αρκετή για να της δώσει την πρωτιά, δεύτερη η συμπατριώτισσά της Γιουτζίν με 6.88, τρίτη η Αυστραλή Στράτον με 6.76. 

Στα 5 χιλιόμετρα ο Αμερικανός (γεννημένος στην Κένυα) Πολ Τσελίμο πήρε την πρώτη νίκη του σε Diamond League με 13:14.01, ακολούθησαν δύο Αιθίοπες, ο Έντρις (13:14.35) κι ο Κετζέλτσα (13:14.49). 

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα