Άμεση σύνδεση του progression ανάμεσα σε PC και Xbox One για το Halo: The Master Chief Collection

0
114

[ad_1]

Μετά το Cross-progression περιμένουμε και το cross-play.

Η κυκλοφορία του Halo: The Master Chief Collection είναι επιτέλους πραγματικότητα και για τα PC, με τα πρώτα σχέδια της 343 Industries για το cross-play να βρίσκονται ήδη “στο τραπέζι”, όμως άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο της συλλογής έγινε γνωστό μέσω του Twitter.

Όπως είδαμε στο Wccftech, ο Brian Jarrard της 343 αποκάλυψε, ότι η πρόοδος, τα στατιστικά και όλα αυτά τα σχετικά στοιχεία, θα μπορούν να μεταφερθούν από τα Xbox One στα PC, ή ακόμη και το ανάποδο.

“Όσον αφορά το matchmaking σε cross-platform, δεν θα υπάρχει στην κυκλοφορία του, όμως είναι ένας παράγοντας, τον οποίο η ομάδα αναλογίζεται συνεχώς”.

 

Εάν περιμένετε να παίξετε με τους φίλους σας, τότε τα νέα είναι αισιόδοξα. Από την άλλη όμως, το Master Chief Collection δεν θα είναι στο πρόγραμμα Play Anywhere, οπότε αν έχετε ήδη τη συλλογή για τα Xbox One, θα πρέπει να την ξαναγοράσετε για τα PC, εάν θέλετε να έχετε το Master Chief Collection και στα Windows.

<img alt="23. Halo: The Master Chief Collection

Even without its unfortunate online troubles out of the gate, this collection of the first four mainline Halo shooters stands tall for the campaigns alone – particularly the completely remastered Halo 2 Anniversary. And now that developer 343 has fixed the multiplayer suite, and updated the complete package to add new features, enhancements, playlists, and a new overall level of polish, Halo: The Master Chief Collection is an absolute must-own that just keeps getting better.” class=”image screenshot” data-model=”image” data-pk=”135206″ itemprop=”contentUrl”…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ