[ad_1]
Ο Τζακ Γουίλσιρ, αποκάλυψε πώς σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά τα προβλήματα με την υγεία του μικρού γιου του. Ο Άγγλος μέσος, «διαλυόταν» ψυχολογικά και δεν νοιαζόταν καθόλου για την αποκατάσταση του τραυματισμό του.
Ο 27χρονος, παίκτης πλέον της Γιουβέντους, δέχεται ότι θα θεωρείται πάντοτε ως ένας παίκτης που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, οι οποίος δεν τον αφήνουν να έχει μια παρατεταμένη περίοδο φορμαρίσματος.
Αλλά για πρώτη φορά ο πρώην παίκτης της Γουέστ Χαμ και της Άρσεναλ παραδέχτηκε στην Dailymail ότι σχεδόν παραιτήθηκε από το ποδόσφαιρο στο παρελθόν.


Ο γιος του, Άρτσι, υπέφερε από κρίσεις το βράδυ που άφηναν τον Γουίλσιρ και τη σύζυγό του Αντριάνι, άγρυπνους, με αποτέλεσμα ο διεθνής Άγγλος να ενδιαφέρεται όλο και λιγότερο για το ποδόσφαιρο.
Ο Γουίλσιρ παρέμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για οκτώ μήνες, την περίοδο 2015-16, με κάταγμα κνήμης και ο τραυματισμός του διήρκεσε περισσότερο από ότι αρχικά αναμενόταν.
Μιλώντας σε ένα ειλικρινές ντοκιμαντέρ, ανέλυσε την στάση του ως αθλητής.
Μιλώντας σε ένα ειλικρινές ντοκιμαντέρ, ανέλυσε την στάση του ως αθλητής.
«Είχα διαφορετικούς τύπους τραυματισμών και τύπους τραυματισμών, που με επηρέασαν διαφορετικά διανοητικά.
Πάντα σκέφτομαι έναν τραυματισμό, δεν φεύγει καθόλου από το μυαλό…
Πάντα σκέφτομαι έναν τραυματισμό, δεν φεύγει καθόλου από το μυαλό…
[ad_2]
Διαβάστε περισσότερα










