Μιλάμε με τον "panjs" για το πώς λειτουργεί μια ομάδα στο Clash Royale

0
25

[ad_1]

Για δείτε.

Ο online ελληνικός προκριματικός του Red Bull M.E.O. by ESL έρχεται στις 17-18 Νοεμβρίου. Δήλωσε συμμετοχή τώρα εδώ κι ετοιμάσου για απίστευτα 1vs1 battles.

Εμείς μιλήσαμε με τις ήδη υπάρχουσες ανταγωνιστικές Clan της Ελλάδας με σκοπό να γνωρίσουμε παίκτες που έχουν δώσει… ψυχή! Μερικές απλές απορίες λοιπόν καλείται να μας λύσει ο Πάνος “panjs” Σανιδάς από την ομάδα QLASH Hellas.

Πώς ακριβώς προπονείται μια ομάδα (clan) στο Clash Royale;

Τα μέλη της Clan προπονούνται κάθε μέρα μεταξύ τους μέσω φιλικών αγώνων και έτσι τους δίνεται η ευκαιρία και δυνατότητα να δοκιμάσουν διαφορετικές συνθέσεις decks δεδομένου ότι στα φιλικά το επίπεδο των καρτών δεν παίζει κανένα ρόλο. Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα ατομικά να βελτιωνόμαστε συνεχώς συμμετέχοντας τόσο σε τουρνουά εθνικού όσο και διεθνούς επιπέδου και ομαδικά, όσοι παίζουμε στα brackets της QLASH να δένουμε περισσότερο ως ομάδα και να φέρνουμε όλο και καλύτερα αποτελέσματα.

Ένας τρόπος προπόνησης επίσης είναι και τα καθημερινά wars όπου χρειάζεται σωστό gameplay και game sense γιατί δεν συναντάμε τα “γνωστά” meta decks.

Με ποιο τρόπο γίνεται η επιλογή παικτών σε μια ομάδα;

Η QLASH απευθύνεται και ψάχνει πάντα να βρει ανθρώπους που παίζουν το παιχνίδι σε καθημερινή βάση, είναι ανοιχτοί σε…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ