«Χρυσή» η Άννα Κορακάκη στο αεροβόλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου

0
414

Μία ακόμη σπουδαία διάκριση κατέκτησε η Έλληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, κερδίζοντας το Χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Καΐρου, στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών, μόλις δύο εβδομάδες μετά το χρυσό στο Grand Prix του Ρούσε, στην Σλοβενία.

 

Με τις επιδόσεις τους στον προκριματικό οι Ελληνίδες αθλήτριες εξασφάλισαν το δικαίωμα στην προσπάθεια για διάκριση. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέλαβε την τέταρτη θέση με σκορ 577-16Χ, ενώ η Χριστίνα Μόσχη με 575-17Χ κατετάγη στην 7η θέση.

Στον τελικό η Κορακάκη δεν άφησε σημαντικά περιθώρια στις αντιπαλους της. Τέθηκε από την αρχή επικεφαλής και διατήρησε την θέση της μέχρι τέλους και με σκορ 241,1 (σ.σ. όπως και στην Ρούσε) πήρε την νίκη και το χρυσό μετάλλιο.

 

Παράλληλα, αρχίζοντας από την έβδομη θέση της κατάταξης, η Χριστίνα Μόσχη έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και με σκορ 175,7 κατέλαβε την πέμπτη θέση της κατάταξης.

Η Κορακάκη αγωνίζεται ξανά αύριο Κυριακή (28/1) στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών (25μ. πυροβόλο).