Φθιώτιδα: Πακιστανός σκότωσε ομοεθνή του σε “ζωντανή μετάδοση” – Άφαντος ο δολοφόνος

0
190

Σκηνικό άγριου φονικού με ματωμένα ρούχα αντίκρισαν οι αστυνομικοί σε κατάλυμα όπου διέμεναν οι δυο Πακιστανοί βοσκοί, που βρίσκεται δίπλα σε σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα στον Παλαμά Δομοκού.
Εντοπίστηκαν αίματα και σε ένα σκεπάρνι που ήταν μέσα στην καλύβα, ενώ διαπίστωσαν ότι λείπει το ποδήλατο του ενός, από τους δύο. Όλα λοιπόν τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ένας Πακιστανός σκότωσε τον άλλον και ο δράστης εξαφανίστηκε με το ποδήλατο, αφού ξεφορτώθηκε το πτώμα.

Οι πακιστανοί μιλούσαν ζωντανά μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο, με εικόνα και ήχο, για τις σεξουαλικές τους ορέξεις, κάνοντας και τις σχετικές χειρονομίες μεταξύ τους. Τότε ξέσπασε live άγριος τσακωμός με τον επίδοξο βιαστή να δέχεται την επίθεση από το υποψήφιο θύμα του. Στο σημείο αυτό ο συνομιλητής απ’ την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, έγινε για αρκετά λεπτά αυτήκοος μάρτυρας της θανάσιμης τελικά συμπλοκής.

Αυτός ήταν και ο λόγος που κάλεσε στη συνέχεια άλλον ομοεθνή τους, 42 ετών, ο οποίος και φοβούμενος μη μπλέξει, επικοινώνησε τα Θεοφάνια, με πολλές ημέρες καθυστέρηση, με την τοπική αστυνομία, αναφέροντας επακριβώς τι είχε συμβεί μέσα στην καλύβα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Η αστυνομία, για τον εντοπισμό του πτώματος ζήτησε την συνδρομή ειδικού σκύλου από την 1η ΕΜΑΚ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ούτε το θύμα αλλά ούτε και ο 20χρονος δράστης.
Πηγή: lamiareport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ