Φεύγει ο Γιορντάνοφ ?

0
387

Σύμφωνα με πληροφορίες του POLIS 24 τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταγραφική μετακίνηση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ στην Τουρκική Αφιόν Καραχισάρ.

 

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ξεκίνησε την καριέρα του στην πετοσφαίριση από την ηλικία των 18 ετών στη Λέφσκι (Σικόνκο) Σόφιας της Βουλγαρίας, στην οποία παρέμεινε από το 2001 μέχρι το 2006.

Τo 2006 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στον οποίο παρέμεινε μέχρι και την περίοδο 2007-2008, όπου περιέργως δεν καθιερώθηκε. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ε.Α. Πατρών, ομάδα στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2010.

Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε κατά την περίοδο 2010-11 με τα χρώματα του Παναθηναικού και ακολούθως στη Βόλεϊ Γένοβα της Ιταλίας (περίοδος 2011-12).

Το καλοκαίρι του 2012, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελος Μαρινάκης κάλυψε το κόστος της μεταγραφής του Γιορντάνοφ με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος διεθνής άσσος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Η επιλογή του κρίθηκε άκρως επιτυχημένη, μιας και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 βρήκε τον Ολυμπιακό να έχει κάνει το τρεμπλ, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας, το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το Λιγκ Καπ Ελλάδας. Ο ίδιος ο Γιορντάνοφ κάνει δύο καταπληκτικές χρονιές, συμβάλλοντας αποφσιστικά στις επιτυχίες της ομάδας του και αναδεικνύεται M.V.P. του πρωταθλήματος την περίοδο 2012-13 και των δυο τελικών του Κυπέλλου το 2013 αλλά και το 2014 στη νέα κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό.

Το Φθινόπωρο του 2014 αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση στον ώμο. Ο μετέπειτα τεχνικός του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα έκρινε ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα την επόμενη περίοδο, και ο αγαπηένος “Μπόμπι” των φιλάθλων μετακόμισε στη Ρουμανία για την Τόμις Κωνστάντζας, όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2016. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Λέφσκι Σόφιας, υπέγραψε στον Α.Ο.Π. Κηφισιάς το καλοκαίρι του 2016.

Η ομάδα volley της Αφιόν Καραχισάρ πανηγυρίζει την άνοδό της στην Α1

Βέβαια μια τέτοια κίνηση αναμένεται να έχει μεγάλα οικονομικά οφέλη για τον Α.Ο.Π Κηφισιάς, ο οποίος ψάχνει τον καλύτερο δυνατό αντικατάσταση του MVP του. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν και το POLIS 24 θα σας κρατά ενήμερους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ