Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες των οδών Δροσίνη, Κυριακού και Μιλτιάδου έστειλαν τον Οκτώβριο του 2019 μια επιστολή προς το Δήμαρχο Κηφισιάς με κοινοποίηση να κοινοποιηθεί στον Αντιδήμαρχο Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και στους Δημοτικούς Συμβούλους.
Η επιστολή εκφράζει τα παράπονά τους για την προβληματική, όπως αναφέρουν, λειτουργία του bar Django το οποίο έχει σε μη επιτρεπόμενα όρια την ένταση της μουσικής μετά τις 23.00 το βράδυ καθώς και το συνωστισμό που παρατηρείται εκτός του καταστήματος.
Οι διαμαρτυρόμενοι αναφέρουν πως η ΕΛ. ΑΣ. τους παραπέμπει για την Καλή Λειτουργία του καταστήματος στο Δήμο με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει μέχρι τώρα καμία ενέργεια.
Δείτε την επιστολή με ημερομηνία 04/10/2019 και αριθμό πρωτοκόλλου 36872

Την επιστολή συνοδεύουν 27 υπογραφές οι οποίες βρίσκονται στη διάθεση του polis24 με την παράκληση να μη δημοσιευτούν.
Ακόμη πιο εξοργιστικό όμως είναι το γεγονός ότι ελάχιστα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν ενημερωθεί για την παραπάνω επιστολή όπως μας καταγγέλλει ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Καπάτσος.
<<Δεν έχουμε λάβει την παραμικρή γνώση της επιστολής και δε μπορώ να καταλάβω με ποια εξουσιοδότηση το γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου αποκρύπτει τέτοια έγγραφα από τους Δημοτικούς Συμβούλους. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης του προβλήματος ; >>
δήλωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του σήμερα 5 Ιουνίου.


Το θέμα έχει επανέλθει στη δημοσιότητα διότι της τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα παράπονα από τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στη συγκεκριμένη γειτονιά.
Δείτε φωτογραφία από το τι συμβαίνει κάθε βράδυ :


Η ουσία του όλου θέματος είναι ότι παρ όλες τις αντιδράσεις κατοίκων και καταστηματαρχών η κατάσταση σήμερα παραμένει η ίδια λόγω της μη βούλησης της Δημοτικής Αρχής Θωμάκου να παρέμβει.
Και ασφαλώς αποτελεί θεσμική εκτροπή η μη ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων για την ύπαρξη του προβλήματος και της επιστολής.











