Υπάλληλος της ΕΥΠ κατήγγειλε στον εισαγγελέα υψηλόβαθμο προϊστάμενό της για άγρια σεξουαλική παρενόχληση επί διετία

0
108

[ad_1]

Με συνταρακτικές λεπτομέρειες περιγράφει τη χυδαία, επί μακρόν, πολιορκία και ψυχολογική βία που της ασκούσε πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ προκειμένου να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του, μια υπάλληλος της υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, με μηνυτήρια αναφορά της που κατατέθηκε ήδη στις εισαγγελικές αρχές η υπάλληλος της ΕΥΠ που είχε υπηρετήσει σε κομβική μονάδα της χώρας ζητάει από τις δικαστικές αρχές να διαπιστώσουν αν διαπράχθηκαν σειρά αδικημάτων για τα οποία επισυνάπτει και τρεις μαρτυρίες, δυο υπαλλήλων της ΕΥΠ της και ενός ακόμα προσώπου της περιοχής που υπηρετούσε όταν –φέρονται να –έγιναν όσα καταγγέλλει.

Όπως αναφέρει στην επίσημη καταγγελία της, σπεύδει να προσθέσει τη φωνή της σε αυτές των γυναικών που καταγγέλλουν σεξουαλική βία ή παρενόχληση σε εργασιακούς χώρους , αναφέροντας μάλιστα πως η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου και οι παροτρύνσεις να μιλήσουν όλες οι γυναίκες «μου δίνει το κουράγιο να μιλήσω και πλέον να διεκδικήσω την αποκατάστασή μου, εφόσον δεν γίνεται διαφορετικά , στα δικαστήρια».

Η αρχή της περιπέτειάς της

Η καταγγέλλουσα προσελήφθη στην ΕΥΠ το 2009 και το 2015 ανέλαβε επικεφαλής ευαίσθητης περιοχής της χώρας. Λίγο καιρό μετά…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ