Τρεις διακρίσεις για το ΓΝ “Γ. Παπανικολάου” στη διοργάνωση Ηealth Business Awards 2019

0
86

[ad_1]

Mε τρεις διακρίσεις για το Αιματολογικό Τμήμα-Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, την Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική και το Νεφρολογικό Τμήμα βραβεύτηκε το Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου” στην τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά με την συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του ευρύτερου κλάδου της Υγείας και παρουσία 500 και πλέον προσκεκλημένων βραβεύτηκε ένα ευρύ φάσμα δράσεων και δραστηριοτήτων στο χώρο της υγείας.

Για το Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου”, παρουσία του Αναπληρωτή Διοικητή, κ. Κυριάκου Τσιμπούλη έλαβε βραβείο:

1. Το Αιματολογικό Τμήμα-Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στην Kατηγορία Ποιότητα Υπηρεσιών, Ασημένιο Βραβείο (silver) για Διεθνείς Διαπιστεύσεις για τις Καινοτόμες Δραστηριοτές και Επιτεύγματα. Το βραβείο έλαβε ο Συντονιστής Διευθυντής, κ. Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος.

Το Αιματολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την ερευνητική και καινοτόμο δραστηριότητα του. Έχοντας αναπτύξει πρόγραμμα με στόχο τη συνεχή βελτίωση δομών, λειτουργιών και…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ