Τραγωδία σε παιδική χαρά: Νεκρό 10χρονο κοριτσάκι (photos)

0
186

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι στην Ουκρανία όταν την καταπλάκωσε ένα άγαλμα που βρισκόταν στην παιδική χαρά στο πάρκο Dubovy Gai στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail εκεί υπάρχει ένα μεγάλο ξύλινο άγαλμα που δείχνει μια αρκούδα να βαστάει στην πλάτη της ένα παιδάκι. Το άγαλμα αυτό πολλές φορές οι γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στο πάρκο, είχαν ζητήσει από το Δήμο να το απομακρύνει επειδή δεν στηριζόταν καλά στη βάση του και υπήρχε κίνδυνος να πέσει. Το βάρος του αγάλματος ξεπερνούσε τα 220 κιλά.


Την Κυριακή όπως κάθε φορά η 10χρονη Άννα Ζαντ πήγε στην παιδική χαρά με τους γονείς της για να παίξει. Οι γονείς της κάθισαν σε μια καφετέρια στην άκρη του πάρκου και από μακριά έλεγχαν τις κινήσεις της.

Ούτε που κατάλαβαν πότε η Άννα σκαρφάλωσε στην πίσω πλευρά του αγάλματος και έφτασε στο κεφάλι της αρκούδας. Δεν πρόλαβαν να κουνηθούν όταν το κοριτσάκι έπεσε από το άγαλμα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η αρκούδα ταλαντεύτηκε και όπως δεν πατούσε γερά σε κάποια βάση, έπεσε επάνω στο κεφαλάκι του παιδιού που δεν είχε προλάβει να σηκωθεί να φύγει.

Αμέσως συγκεντρώθηκε κόσμος που προσπάθησε να σηκώσει το άγαλμα και να απεγκλωβίσει το κεφαλάκι της Άννας. Όταν το κατάφεραν και το κορίτσι μπήκε στο ασθενοφόρο, ύστερα από λίγα λεπτά δεν άντεξε και πέθανε.

Πηγή: Newsbomb

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ