[ad_1]
Καταιγιστική και αυθόρμητη όπως συνηθίζει, η Τζόυς Ευείδη μίλησε για όλους και για όλα.
«Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα γίνει “Το καφέ της Χαράς” γιατί συζητιόταν τόσο πολύ καιρό και δεν έβλεπα να προχωράει», είπε η Τζόυς Ευείδη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».
Όσον αφορά για το πώς πιστεύει ότι θα πάει η σειρά η Τζόυς Ευείδη είπε:
«Δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο ότι θα πάει καλά “Το Καφέ της Χαράς”. Καλά κάνει και φοβάται ο Χάρης Ρώμας για το αν θα πάει. Αν ξέραμε τη συνταγή της επιτυχίας θα κάναμε όλοι σουξεδάκια».
Μεταξύ άλλων η Τζόυς Ευείδη, μίλησε και για μια αποτυχημένη σειρά που συμμετείχε και κόπηκε μόλις στα 16 επεισόδια, στην οποία χρειάστηκε να κάνει σκηνές με ένα φίδι.
«Πήγε άκλαυτο», είπε χαρακτηριστικά η Τζόυς Ευείδη.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα οικονομικά αλλά και στα προσωπικά της:
«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά. Συχνά πάω στην τράπεζα πατάω το κουμπί και βλέπω 0 στον λογαριασμό», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει:
«Είχα σχέση με συνάδελφο στο πολύ φαύλο παρελθόν μου, δεν έχω χειρότερη φρίκη από σχέση με συνάδελφο. Παναγία μου».
Ακομπλεξάριστη όπως πάντα, η…
[ad_2]
Διαβάστε περισσότερα









