Τα παιδιά γιορτάζουν με το Αεί Φέρειν στο ΟΑΚΑ. Σάββατο και Κυριακή 27 και 28 Μαΐου. Πρόσκληση.

0
98

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 27 Μαΐου και Κυριακή 28 Μαΐου για να γιορτάσουμε τον ένα χρόνο λειτουργίας του κέντρου μας στο Ο.Α.Κ.Α. καθώς και τα 5 χρόνια συνολικής δράσης μας. Θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, και θα πλαισιώσουμε όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι , μια ξεχωριστή, βιωματική εμπειρία.
Πιο συγκεκριμένα, θα λάβουν χώρα οι εξής δραστηριότητες :
 Επιδαπέδιο παιχνίδι: «ΠαίΖΩ στο χαλί των συναισθημάτων»
 Μουσικοκινητικές δράσεις
 Επιτραπέζια παιχνίδια
 Αφήγηση παραμυθιού/ παιχνίδι ρόλων
 Δημιουργική γραφή: «Ο Σάκος του Συγγραφέα»
 Αισθητηριακό παιχνίδι / sensory play-messy play
 Εικαστικά εργαστήρια για παιδιά / εικαστικές δημιουργίες και εικαστικές εγκαταστάσεις (installations που θα ενεργοποιήσουμε μαζί)
 Κινητικά και ομαδικά παιχνίδια
 Πρώτη παρουσίαση του νέου βιωματικού εργαστηρίου δραματοθεραπείας για παιδιά και εφήβους ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ , με τίτλο «Παιχνίδι, Φαντασία…Η δική μου ιστορία!»

Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί κυνήγι κρυμμένου θησαυρού που θα κληθούμε να γίνουμε γενναίοι εξερευνητές φωτίζοντας το Φόβο.
Το πρόγραμμά μας προτείνεται για μωρά από 18 μηνών, παιδιά προσχολικής και παιδικής ηλικίας, εφήβους, παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες αλλά και γονείς, παιδαγωγούς, φοιτητές κ.α .
Αποτελεί ένα δείγμα από τις πλούσιες δράσεις του ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ και του καλοκαιρινού Camp το οποίο θα λειτουργήσει στα πλαίσια των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων. Ελάτε κοντά μας να βιώσετε τα προγράμματά μας και να ενημερωθείτε για την δράση μας καθώς και τι μπορεί να προσφέρει στο δικό σας παιδί.
Η γιορτή μας θα διεξαχθεί το Σάββατο από τη 13:00 εως τις 15:00 και το απόγευμα από τις 18:00 εως και τις 20:00 αλλά και τη Κυριακή από τις 10:00 εως τις 14:00 στο Κεντρικό Σαλόνι του Κλειστού Κολυμβητηρίου του Ο.Α.Κ.Α. Μαρούσι. Είσοδος από πύλη Δ, οδός Σπύρου Λούη.

5′ από τον Σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ.

www.aeiferein.gr
τηλ. 2106838728 – 6943175605
Κέντρο σχεδιασμού αειφορικών δράσεων και βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, συναισθηματικής αγωγής για παιδιά από 18 μηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ