Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου

0
221

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει διάθεση για δημιουργική δράση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις, για νέες συνεργασίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

 

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ταξίδια, μετακινήσεις, αποδράσεις, δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναβολές. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν ουσιαστικές συζητήσεις, να μιλήσουν με ειλικρίνεια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, φεύγει το άγχος η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες.

 

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο οι ευάλωτοι καλό θα είναι να αποφύγουν να δώσουν έκταση στις αρνητικές σκέψεις, απαραίτητο θα είναι να μην επαναφέρουν στη μνήμη τους παλιά αρνητικά συμβάντα. Στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες θα πρέπει να διατηρηθεί η αισιοδοξία, προσοχή στην ηττοπάθεια και στον πεσιμισμό.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ανοίγει τον δρόμο για ευχάριστες συναναστροφές, οι συζητήσεις θα είναι τονωτικές, θα υπάρξουν επαφές που θα ισχυροποιήσουν την ψυχολογία και τη θετική σκέψη. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεδριάσεις, διαπραγματεύσεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που σε προβληματίζουν. Μετά το μεσημέρι στρέφεις την προσοχή σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που απαιτούν το χρόνο και την προσπάθειά σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις την επαγγελματική σου ζωή, όμως είναι σημαντικό αυτό να γίνει με ηρεμία και χωρίς την ένταση και το άγχος να κυριαρχούν. Προσοχή σε κόντρες με πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα έχουν κόστος στην εξέλιξή σου.

 

Το άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή δυσάρεστα, φρόντισε να απολαύσεις το χρόνο με το ταίρι σου που θα σε χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη σου για μία σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα πονέσουν. Νιώθεις ότι μπορείς να επικεντρωθείς σε πνευματικές αναζητήσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές συζητήσεις σε σχέση με το εμπόριο, είναι σημαντικό όμως να αντιληφθείς ότι το να κοντραριστείς με τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Προσπάθησε διαισθητικά να καταλάβεις τι θέλουν από σένα και να αποφύγεις πιθανές παγίδες.

 

Μην επιδιώξει σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου και προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές μαζί του που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από περίεργες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, μην αφήνεις πιθανές αμφιβολίες να χαλάσουν την θετική διάθεση πού έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε ότι αφορά οικονομικές συζητήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα ενισχύει την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες που σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να αντιληφθείς με πολύ πώς να ξεφύγεις από παγίδες ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

 

Είναι σημαντικό να αποφύγεις σκηνές ζήλιας και καχυποψία καθώς αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να κρατήσεις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου και για τους άλλους δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς σε νέες γνωριμίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Το μεσημέρι ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς γίνεται περισσότερο κοινωνικός/η και επικοινωνιακός/η από ποτέ.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονία στις συνεργασίες σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπομείνεις καταστάσεις που δεν του ταιριάζουν. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Η υποχωρητικότητα είναι κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις.

 

Είναι απαραίτητο να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες μέσα από τη σχέση για αυτό μην διστάσεις να διεκδικήσεις ότι νιώθεις ότι σου κάνει καλό και βοηθάει στην αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην ζωή σου, φρόντισε να μην υποχωρήσεις θέτοντας πρώτες τις ανάγκες των άλλων.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου και να κλείσεις οριστικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση. Το απόγευμα αυξάνει τις καθημερινές υποχρεώσεις και δημιουργώντας ένα πιο απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οφείλεις να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να δρομολογήσεις καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει είναι πολλές. Η κούραση που υπάρχει σου αφήνει περιθώριο για να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

 

Προσοχή στην γκρίνια και στην επικριτική διάθεση θα μπορεί να δείξει καθώς αυτά θα ενοχλήσουν σημαντικά το ταίρι σου και θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα πετύχεις σε νέα πρόσωπα που θα έρθει στη ζωή σου καθώς η κούραση και η νευρικότητα κυριαρχούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου καθώς στρέφεσαι στη διασκέδαση και στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μετά το μεσημέρι είναι γεγονός ότι δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι θέλεις να ξεφύγεις από ότι σε περιορίζει. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστος στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η αμετροέπεια θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

 

Το βράδυ προβλέπεται καυτό αν φροντίσεις να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου που θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται καθώς είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος λόγω της γοητείας και της μαγνητικής έλξης που αποπνέεις.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να προκύψουν μετά το μεσημέρι θα δημιουργήσουν προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

 

Ο ρομαντισμός και η θαλπωρή που βιώνεις στην προσωπική σου ζωή σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και να νιώσεις ότι έχεις μία σταθερή βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον απολαμβάνοντας το χρόνο μαζί τους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσουν στην ημέρα και μπορούν να δώσουν μοναδικά αποτελέσματα σε επίπεδο συνεργασιών. Έχεις την πειθώ και τα επιχειρήματα για να δείξεις πραγματικά ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν και να προχωρήσεις κάνοντας σημαντικά επαγγελματικά βήματα.

 

Η ανάγκη για παρέα και επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει όμορφες στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με την κινητικότητα και την γρήγορη αντίληψη της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, η σημερινή μέρα σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ, αλλάζει την διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Με επιμονή και υπομονή μπορείς να πετύχεις οικονομικούς στόχους ή να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια που έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω αδιαλλαξίας που μπορεί να δημιουργήσει ένταση με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

Ένα ρομαντικό δείπνο θα είναι ιδανικό για να εκτοξεύσει τη σχέση σου στα ύψη και να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές πάθους με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου μπορεί να οδηγήσουν σε εσωστρέφεια, το φλερτ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις ευαισθησίες και την ανάγκη για απομόνωση. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω τον συναισθηματισμό και να δραστηριοποιηθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικεί το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή καθώς ο εγωισμός μπορεί να γίνει εντονότερος από ποτέ και να δημιουργήσει προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

 

Διεκδικείς την κάλυψη των αναγκών σου, όμως ο υποκειμενισμός και η εριστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσουν ένταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή αν εσύ που έχεις να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχόλησαν τον κοινωνικό περίγυρο. Από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ευαισθητοποιούν έντονα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς απόλυτα σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη αναμνήσεις και πράγματα και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο εργασιακό περιβάλλον.

 

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ονειρικό σκηνικό για δύο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν προϋποθέσεις επιστροφής, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς καθώς αργότερα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή λόγω απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή, αρκεί να περιορίσεις την ανάγκη να επιβληθείς ή να προβληθείς καθώς αυτά θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η μετριοπάθεια θα λειτουργήσει ευεργετικά σε συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις.

 

Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσει σημαντικά το ταίρι σου και θα δημιουργήσει κόντρες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσωπό σου κεντρίσει την προσοχή, οι υπερβολές σου θα σταθούν εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις.