Τα Ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου

    0
    87

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Η μέρα προσφέρεται για χαλαρή συντροφιά με φιλικές παρέες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να περάσετε καλά. Και που ξέρετε…

    Ταύρος

    Αισθάνεστε αρκετά πιο ασφαλής, ίσως επειδή διαφαίνεται στον ορίζοντα κάτι σημαντικό να πλησιάζει. Οι προσπάθειες που κατεβάλλατε δεν μπορούν να πάνε χαμένες…

    Δίδυμοι

    Οι επαγγελματικές ανησυχίες δεν άφηναν περιθώριο να ασχοληθείτε με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας για αρκετό καιρό. Ίσως ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε κάποια εκκρεμή θέματα…

    Καρκίνος

    Η μέρα ίσως φέρει θαμμένα μυστικά στην επιφάνεια ή ενδεχομένως να ακούσετε λόγια που θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας πικράνουν… Ότι και αν συμβεί, διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

    Λέων

    Το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει σημαντικά και σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς και ασταθείς. Όλα σας φαίνονται να μεταβάλλονται γύρω σας ή να είναι αφύσικα διογκωμένα.

    Παρθένος

    Έχετε επενδύσει δημιουργικότητα, ενέργεια και πάθος στην δουλειά σας και αυτό σας βοήθησε να φτάσετε στο σημείο που βρίσκεστε. Η σημερινή μέρα θα σας χαρίσει μια επιπλέον ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο …

    Ζυγός

    Αποβάλλετε κάθε συναίσθημα ζήλιας και ιδίως απέναντι στο ταίρι σας! Εκεί που θα πρέπει να ρίξετε την βαρύτητα σας είναι στο να οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας και τις δουλειές σας!

    Σκορπιός

    Η εμμονική σχεδόν ενασχόληση σας με τα προβλήματα που σας απασχολούν, σας μπλοκάρει και δεν μπορείτε να βρείτε διέξοδο. Πάρετε αποστάσεις, σκεφτείτε δημιουργικά και η λύση δεν θα αργήσει να φανεί μπροστά σας.

    Τοξότης

    Θα πρέπει να επενδύσετε στην ψυχραιμία και την διπλωματία σας, μια και η μέρα θα φέρει εξελίξεις τέτοιες, που η ψυχραιμία θα κάνει την διαφορά. Θα καταφέρετε τελικά να ξεπεράσετε τα προβλήματα χωρίς σημαντικές απώλειες.

    Αιγόκερως

    Οικογενειακά θέματα θα φέρει το πλανητικό σκηνικό σήμερα, τα οποία θα πρέπει να σας απασχολήσουν. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα στα μέλη της οικογένειας σας, επενδύοντας περισσότερο χρόνο μαζί τους.

    Υδροχόος

    Υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες στην σχέση σας που σας προβληματίζουν και σας χαλάνε την διάθεση. Θα πρέπει να θέσετε τα θέματα επί τάπητος και να προσπαθήσετε επιτέλους να βρείτε κοινό έδαφος με τον σύντροφό σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

    Ιχθείς

    Είναι η μέρα περισυλλογής η σημερινή για σας, φίλοι μου. Θα πρέπει επιτέλους να κατασταλάξετε τι θέλετε από την ζωή σας, για να ξέρει και αυτή τι θα σας δώσει.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ