Τα Ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου

    0
    107

    ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

    Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν έχετε καμία διάθεση για να τον σπαταλήσετε σε άτομα και γεγονότα που δεν έχουν καμία συνισταμένη με τη δική σας φιλοσοφία.

    ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

    Θα σας αναζητήσει ένα παλιό σας φλερτ, που όμως την τελευταία φορά δεν χωρίσατε και τόσο θετικά. Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε και σίγουρα τώρα και οι δυο σας είστε πιο ώριμοι.

    ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

    Ξεχάστε όλες τις λάθος καταστάσεις με το άτομο που αγαπάτε, καθώς τώρα θα δείτε τις προσεγγίσεις του και μέχρι να σας πείσει για να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία αγάπης.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

    Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να συναντηθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε και να μιλήσετε πια πιο ανοιχτά για όλα αυτά που έχουν γίνει λάθος.

    ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

    Το φλερτ που βλέπετε τόσο καιρό από κάποιον γνωστό σας δεν είναι μόνο επιφανειακό. Μέσα στην εβδομάδα αυτήν που έρχεται θα έχετε πρόταση για να βγείτε και να γνωριστείτε πολύ καλύτερα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

    Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο Ιούλιος θα μπορέσετε με τον άνθρωπό σας να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει τις τελευταίες εβδομάδες και σας έχουν παγώσει σαν ζευγάρι.

    ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

    Τα λάθη και τις παραλείψεις σας σίγουρα τις έχει καταλάβει το συντροφικό σας έτερο και τώρα θέλει να σας μιλήσει για αυτές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν και νέα αισθηματικά πλησιάσματα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

    Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε ένα μήνυμα-τηλέφωνο από το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Οι συναντήσεις θα φέρουν και το ερωτικό ξεκαθάρισμα, που τόσο καιρό τελικά περιμένετε.

    ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

    Αντιμετωπίστε τα πάντα μέσα στο δεσμό σας με σοβαρότητα και προτείνετε λύσεις. Αυτό σίγουρα θα κάνει και το ταίρι σας, που είναι έτοιμο ακόμη και για μια δέσμευση σε επίπεδο γάμου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

    Οι εντάσεις μέσα στη σχέση σας δεν σας αρέσουν πια, μιας και έχουν δημιουργήσει και πρακτικό ζήτημα με τον άνθρωπό σας. Αφήστε και όλους τους τρίτους έξω και δώστε μια ακόμη ευκαιρία σε εσάς.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

    Μην ακούτε τίποτα για το παρελθόν σας. Αυτό το κεφάλαιο για εσάς έχει κλείσει και τώρα θα πρέπει να κινηθείτε πιο σοβαρά, μέσα από τις επιλογές που σας δίνονται.

    ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

    Σκέψεις και συναισθήματα έχουν μπλεχτεί και μάλλον έχετε μείνει ακινητοποιημένοι, απλά περιμένοντας από την άλλη πλευρά της σχέσης. Οι μέρες έχουν μόνο θετικές εκπλήξεις τελικώς.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ