Σοκαριστικές λεπτομέρειες της Ρόμπερτς για «τον σεξουαλικό καταναγκασμό της» από τον πρίγκιπα Αντριου

0
45

[ad_1]

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι ή Ρόμπερτς, η γυναίκα που υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε όταν ήταν 17 ετών σε σεξουαλικές επαφές με τον πρίγκιπα Αντριου κατόπιν εντολής του μεγαλοεπιχειρηματία Τζέφρι Επστάιν, ζήτησε από τους Βρετανούς «να τη στηρίξουν» και να «μην αποδεχτούν όλα όσα της συνέβησαν».

Η γνωριμία

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, η Βιρτζίνια Τζιούφρι ή Ρόμπερτς, όπως ήταν το επώνυμό της πριν τον γάμο της, ανέφερε ότι μεταφέρθηκε από τον Επστάιν στο Λονδίνο το 2001 και περιέγραψε πώς η φιλενάδα του, Γκισλέιν Μάξγουελ, τη σύστησε στον πρίγκιπα Αντριου και της υπέδειξε «τι να του κάνει».

Στιγμιότυπα από τη συνέντευξη της Βιρτζίνια Ρόμπερτς στο BBC

Ο πρίγκιπας Αντριου έχει «κατηγορηματικά» αρνηθεί οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την κυρία Ρόμπερτς.

Από την πλευρά της, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, χαρακτήρισε στη διάρκεια της συνέντευξής της «γελοίες» τις δικαιολογίες του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ και ζήτησε από τους Βρετανούς «να μην αποδεχτούν την ιστορία μιας κακοποίησης που αγγίζει τη βασιλική οικογένεια».

Αναφερόμενη στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, η Ρόμπερτς είπε ότι ο Επστάιν και η τότε σύντροφός του Γκισλέιν Μάξγουελ τη σύστησαν στον πρίγκιπα Αντριου σε έξοδό…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ