Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι φωτογραφίες του ζευγαριού από τα βαφτίσια του Απόλλωνα!

    0
    166

    Το τέταρτο αγγελούδι τους βάφτισαν σε στενό κύκλο στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το γνωστό ζευγάρι που παντρεύτηκε στον ίδιο χώρο το 2017 οργάνωσε κάτω από άκρα μυστικότητα το baby bloom του μικρού Απόλλωνα, με νονούς του, τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την  σύζυγό του Μελίσσα και έλαμπαν από ευτυχία.

    Σήμερα μάλιστα, το χαρούμενο ζευγάρι ανέβασε στα social media της πρώτες φωτογραφίες του νεοφώτιστου γιου τους και έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους.  Οι ευτυχισμένοι γονείς έλαμπαν από ευτυχία έχοντας στην αγκαλιά τους το νεοφώτιστο 2 ετών γιο τους αλλά και τα άλλα τρία παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο και Αριάδνη.

    Από την όμορφη αυτή ημέρα της ζωής τους δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι οικογένειές τους. Η μητέρα και τα αδέρφια του κορυφαίου Έλληνα σταρ, Αποστόλης και Βασίλης είναι από αυτούς που έφτασαν πρώτοι στην έπαυλη των βορείων προαστίων. Η Μαρία Παναρέτου μάλιστα ταξίδεψε στην Αθήνα από το νησί τους την Κέρκυρα για να είναι μαζί με τους γιους τους και τα εγγόνια της.

    Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε στην έπαυλη δεξίωση, με καλεσμένους λίγους συγγενείς και στενούς φίλους του Σάκη και της Κάτιας αλλά και των νονών. Άλλωστε οι δεσμοί του ζευγαριού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι στενοί αφού η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν οι κουμπάροι στο γάμο τους αλλά και οι νονοί της Αριάδνης.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ