Ρόμπερτ Μάλερ: Η έκθεση μου δεν αθωώνει πλήρως τον πρόεδρο Τραμπ

0
47

[ad_1]

Ο πρώην ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μάλερ κατέθεσε σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ σχετικά με την έρευνά του για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ και για ενδεχόμενη παρεμπόδιση της δικαιοσύνης από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μάλερ δήλωσε πως η έκθεσή του δεν αθώωσε πλήρως τον Ντόναλντ Τραμπ, ιδίως από τις υποψίες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, παρά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου περί του αντιθέτου.

Ακριβώς πριν ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη κατάθεσή του ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωνε για μια ακόμη φορά πως έχει πλήρως αθωωθεί από τον πρώην επικεφαλής της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI). «ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ», έγραψε στο Twitter.

Αυτό είναι το συμπέρασμά σας; ρώτησε η αντιπολίτευση των Δημοκρατικών από την αρχή της ακρόασης του Ρόμπερτ Μάλερ ενώπιον της δικαστικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων. «Όχι», απάντησε λακωνικά ο ειδικός εισαγγελέας.

«Τα συμπεράσματα δείχνουν πως ο πρόεδρος δεν απαλλάχθηκε από ενέργειες τις οποίες κατηγορήθηκε ότι διέπραξε», είπε εμφανώς αμήχανος.

Ο Ρόμπερτ Μάλερ,…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ