[ad_1]
Σάρκα και οστά παίρνουν οι έντονες ανησυχίες που είχε η κυβέρνηση αλλά και οι επιστήμονες πριν ανακοινωθεί η χαλάρωση των μέτρων.
Τι κι αν έχει επικοινωνηθεί με κάθε τρόπο πως αφενός ο συνωστισμός σε δημόσιους χώρους με την παρουσία άνω των 10 ατόμων απαγορεύεται, αφετέρου η ατομική ευθύνη και η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι το δίπτυχο της επιτυχίας για τις μετακινήσεις, φαίνεται πως κάποιοι επιχειρούν εν μία νυκτί να καταστρέψουν ότι με τόσο κόπο καταφέραμε.
Μάλιστα το αυστηρό μήνυμα Χαρδαλιά όχι μόνο δεν συνέτισε μερικούς, αλλά έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα καθώς το βράδυ της Τρίτης, 300 νεαροί συγκρούστηκαν με την αστυνομία στην Αγία Παρασκευή, επειδή δεν ήθελαν να σταματήσει το πάρτι τους, την ώρα που οι περισσότεροι εκ των πολιτών τηρούν τα μέτρα και μένουν σπίτι.
Ο εικόνες με νεαρούς τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία να συνωστίζονται έξω από καταστήματα για… take away ποτά ή να διοργανώνουν πάρτι σε… πλατείες, λίγα μόλις 24ωρα από την έναρξη χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό προκαλεί προβληματισμό τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην ίδια την κοινωνία που επιμένει και κάνει υπομονή, μιας και βρισκόμαστε ακόμη στο πρώτο στάδιο της επιστροφής.
Μάλιστα…
[ad_2]
Διαβάστε περισσότερα










