Πραγματικά ΟΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ σήμερα από το Μάνο Βουλαρίνο. Τσουβάλιασε τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με τα ψεκασμένα τα ακροδεξιά

0
378

Η απάντηση της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στο Μάνο Βουλαρίνο :

Αγαπητέ Manos Voularinos σε παρακαλούμε να υποδείξεις σε ‘μας και στους ακροατές σου, ποιές ακριβώς θέσεις της Δημιουργίας θεωρείς “ακροδεξιές και ψεκασμένες”, όπως όμορφα-όμορφα μας “τσουβάλιασες” στη σημερινή εκπομπή σου.

Θεωρείς λοιπόν τις μεταρρυθμίσεις “ψεκασμένες”;

Θεωρείς την κατάργηση της βίας του συνδικαλισμού “ακροδεξιά”;

Θεωρείς την αξιολόγηση του Δημοσίου “ακροδεξιά”;

Θεωρείς τις προτάσεις για ορθολογικά μέτρα κατά της πανδημίας “ψεκασμένες”;

Θεωρείς την κατάργηση της πελατειακής σπατάλης του δημοσίου χρήματος “ακροδεξιά;”

Θεωρείς την μείωση της φορολογίας στο επίπεδο των ανταγωνιστών μας “ακροδεξιά;”Θεωρείς τη λειτουργία του κράτους στη βάση κόστους/αποτελέσματος “ακροδεξιά”;

Θεωρείς μήπως την ισότιμη εφαρμογή του νόμου “ακροδεξιά”;Θεωρείς την προστασία των συνόρων της χώρας μας “ψεκασμένη”;

🤔

Αν όλα αυτά τα θεωρείς ακροδεξιά ή ψεκασμένα, τότε ουσιαστικά χαρακτηρίζεις και τον ίδιο σου τον εαυτό ακροδεξιό και ψεκασμένο, καθώς τις απόψεις αυτές εκφράζεις διαρκώς από την εκπομπή σου αλλά και από τα άρθρα σου.

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να μην έχεις ιδέα ποιές θέσεις πρεσβεύει η Δημιουργία και να αναπαράγεις απλώς τους τόνους λάσπης που κυκλοφορούν από ψεκασμένα ή αριστερά sites και τους “έγκυρους” δημοσιογράφους της λασπολογίας.

Σ’ αυτή την περίπτωση είσαι άλλος ένας από τους εξαπατημένους συμπολίτες μας, αλλά αδικαιολόγητος, καθώς η ιδιότητα του “πυλωρού” (σατιρικού ή μη) προϋποθέτει και λίγο ψάξιμο βρε αδερφέ!

Δεν αναπαράγουμε δημοσίως ό,τι βλακεία βρεθεί μπροστά μας στο διαδίκτυο, κάνουμε και ένα-δυο κλικς παραπάνω, διαβάζουμε και 2-3 γραμμές (👉βλ. σχετικά links παρακάτω αλλά και τους τόνους άρθρων, αναρτήσεων και παρεμβάσεων του Θάνου Τζήμερου από το 2012, αν έχεις χάσει επεισόδια).

Εάν τώρα απλά δεν σου αρέσει το “σουλούπι” του Τζήμερου ή του Κρανιδιώτη επειδή σε αντίθεση με τη ΝΔ που ψήφισες δεν υποκλίνονται στους “αγώνες της αριστεράς”, τι να κάνουμε, δεν φταίμε εμείς που αυτοί που ψήφισες “γέρνουν” προς την αριστερά και χορεύουν στα νταούλια της 😁.

Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση, αλλά πρέπει να βρεις άλλο “παρατσούκλι” για να νιώσεις καλύτερα.

Πες π.χ. ότι η Δημιουργία είναι μια μειονότητα μεταρρυθμιστών στη θάλασσα των λαϊκιστών, χαρακτήρισέ μας ονειροπόλους που προσπαθούμε να αντισταθούμε στον κρατισμό, πες ότι δεν έχουμε ελπίδα, πες ότι δεν πιάνουμε “μία” μπροστά στα τέρατα των επαγγελματιών πολιτικάντηδων, πες ότι αν συνεχίσουμε να είμαστε οι μοναδικοί που κάνουμε λογική αντιπολίτευση, δεν θα πάρουμε ποτέ ψήφους, πες ότι “χαλάμε τη σούπα” 40 ετών πολιτικής ψηφοδουλείας και ψηφοθηρίας, υπάρχουν τόσα και τόσα που μπορείς να θίξεις! 🙂

Αλλά “ακροδεξιοί και ψεκασμένοι” ΔΕΝ είμαστε, όσο και αν βολεύει κάποιους να μας λασπώνουν.

Από αυτούς δεν περιμένουμε και πολλά, διότι γνωρίζουμε τα κίνητρά τους. Εσύ όμως, πώς αντέχεις να αυτοακυρώνεσαι αναπαράγοντας τον συνωστισμό των ψεκασμένων και λασπολόγων;

Το “τσουβάλιασμα” του Οτινάναι στο 42:50

https://www.skairadio.gr/o-ti-na-nai/episode-2021-03-30

Και οι θέσεις τη Δημιουργίας προς ενημέρωση (όσων θέλουν να ενημερωθούν):

https://www.dimiourgiaxana.gr/θεσεις

https://www.facebook.com/dimiourgi…/posts/3739343739468862https://youtu.be/TZ7iJcK83uk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ