Παραπομπή Τραμπ : Δεν έχουν φερθεί ξανά τόσο άσχημα σε πρόεδρο

0
238

[ad_1]

Πολιτικό σεισμό προκάλεσε στις ΗΠΑ η απόφαση των Δημοκρατικών να ξεκινήσουν τη διαδικασία παραπομπής του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι Δημοκρατικοί χρειάζεται να συγκεντρώσουν τα 2/3 των μελών της Γερουσίας.

Ο πρόεδρος ωστόσο από πλευράς του επέλεξε να παίξει στο σημείο αυτό το χαρτί της αντεπίθεσης.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο αμερικανός πρόεδρος κάνει λόγο για «κυνήγι μαγισσών».

Μάλιστα, παραπονιέται ότι οι αντίπαλοί του τού συμπεριφέρονται όπως κανείς δεν έχει φερθεί ποτέ άλλοτε σε έναν πρόεδρο της χώρας.

Και αυτό, λέει, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε κανέναν.

«Δεν υπήρξε άλλος πρόεδρος στην Ιστορία της χώρας μας που θα του φέρθηκαν τόσο άσχημα όσο σε εμένα. Οι Δημοκρατικοί έχουν «παγώσει» από το μίσος και το φόβο. Δεν κάνουν τίποτα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό ποτέ ξανά σε κανέναν άλλο πρόεδρο» έγραψε ο Τραμπ και «έκλεισε» το tweet του με την… αγαπημένη του φράση: «κυνήγι μαγισσών».

Η «βόμβα» της Πελόζι

Πολλές υποθέσεις, από τη στιγμή που ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ, έχουν…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα