Παππάς : Θα παραμείνω στον ΟΑΣΘ ακόμη κι αν αλλάξει η κυβέρνηση

0
32

[ad_1]

Στο παρά ένα των εκλογών, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς θυμήθηκε ότι είχε αναλάβει να «εκκαθαρίσει» τον ΟΑΣΘ και προχώρησε σε αγωγή εις βάρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ηρακλής», ζητώντας αποζημίωση άνω των 85 εκατ. ευρώ. Περήφανος για το έργο, δε, που επιτελεί στον Οργανισμό, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να τον εγκαταλείψει ούτε κι αν αλλάξει η κυβέρνηση.

Δεν φεύγει…

Σύμφωνα με το voria.gr, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη, ο Στέλιος Παππάς δήλωσε: «Η εκκαθάριση είναι ανεξάρτητη από τα φυσικά πρόσωπα» και διερωτήθηκε «ποιος έχει το ηθικό δικαίωμα να καθαιρέσει εκκαθαριστή;»

«Ο εκκαθαριστής είναι πάνω από 6 χρόνια και παίρνει μισθούς απίστευτους» συμπλήρωσε, κάνοντας έμμεσα έτσι σύγκριση με την αμισθί εργασία που έχει αναλάβει ο ίδιος στον Οργανισμό.

«Ήμασταν διοίκηση εκκαθάρισης από την αρχή, επειδή όμως δεν μπορούσε αυτομάτως να σταματήσει η λειτουργία του Οργανισμού, είμαστε σε εκκαθάριση εν λειτουργία. Έχουμε μπει πια στο τελευταίο στάδιο» πρόσθεσε.

Αγωγή και αποζημίωση 85 εκατ. ευρώ

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγή εις βάρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ηρακλής» για…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ