Ο χειρότερος βιαστής στη Βρετανία κακοποίησε 195 άνδρες

0
132

Ο ινδονήσιος Reynhard Sinaga χαρακτηρίστηκε ως «ο χειρότερος βιαστής στη Βρετανία» για τους βιασμούς 195 ανδρών αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.

Ο δικαστής, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε χθες Δευτέρα 6 Ιανουαρίου ο Σινάγκα, είπε ότι εξετάζει την επιβολή της ισόβιας κάθειρξης για τον 36χρονο βιαστή. Αν αυτή η ποινή επιβληθεί θα αποτελέσει την πρώτη για έγκλημα που δεν περιλαμβάνει φόνο.

Οι λεπτομέρειες της δράσης του προκαλούν σοκ. Ο 36χρονος υποδυόταν τον καλό σαμαρείτη για να προσελκύσει στο διαμέρισμά του τα θύματά του. Εκεί τους επιτιθόταν και αφού λιποθυμούσαν τους βίαζε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Sinaga κατέγραφε τους βιασμούς των ανδρών στο κινητό του τηλέφωνο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο 36χρονος ήταν ανέκφραστος, φαινόταν να βαριέται και έπαιζε με τα μαλλιά του, ενώ τα θύματά του εξιστορούσαν τη φρικτή δράση του.

Ο Sinaga υποστήριξε ότι τα θύματά του ευχαριστιόνταν ό,τι τους έκανε, εκπληρώνοντας την φαντασίωσή τους «να το παίζουν αναίσθητοι» κατά τη διάρκεια της πράξης.

Ο 36χρονος μετακόμισε στη Βρετανία από την Ινδονησία το 2007 στην ηλικία των 24 ετών και συνήθως επέλεγε ως θύματά του νεαρούς ηλικίας 20 ετών. Την έστηνε έξω από κλαμπ για να «ψαρέψει» τα θύματά του, επιλέγοντας συνήθως όσους είχαν πιει πολύ, δεν είχαν χρήματα για ταξί, ούτε και μπαταρία στο κινητό τους. Τους πρότεινε τότε, ως καλός σαμαρείτης, να μείνουν στο σπίτι του στο κεντρικό Μάντσεστερ και εκεί τους βίαζε.

Ο θύτης συνήθιζε να κρατάει προσωπικά τους αντικείμενα ως τρόπαια και τους παρακολουθούσε στο Facebook. Μάλιστα σε ένα μήνυμα σε φίλο του έγραφε για ένα από τα θύματά του: «Το 2014 ήταν στρέιτ, το 2015 κάνει είσοδο στον κόσμο των γκέι, χα χα».

Όπως ανέφερε η δικαστής ο Sinaga θα συνέχιζε τη δράση του αν ένα θύμα του δεν είχε ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της επίθεσης τον Ιούνιο του 2017 και δεν είχε καλέσει το 999.

Όταν συνελήφθη η Αστυνομία βρήκε στο κινητό του δύο βίντεο με βιασμούς νεαρών ανδρών οι οποίοι κοιμούνταν. Σε άλλες συσκευές βρέθηκαν σχεδόν 300.000 φωτογραφίες με σκληρό υλικό!

Μετά από πολλούς μήνες ανάλυσης ταυτοποιήθηκαν 195 θύματα, που όλα ήταν αναίσθητα κατά τη διάρκεια του βιασμού. Η Αστυνομία δεν έχει ακόμα βρει με ποια ναρκωτική ουσία νάρκωνε τους άνδρες ο 36χρονος. Τα θύματά του, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής τους, είπαν πόσο καταστράφηκε η ζωή τους μετά τους βιασμούς, με πολλούς να γίνονται αλκοολικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ