Ο Τραμπ τα έβαλε με τον Τριντό για το… πηγαδάκι στο Μπάκιγχαμ – «Είναι διπρόσωπος»

0
86

[ad_1]

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε σήμερα τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό «διπρόσωπο» λόγω των σχολίων που φαίνεται να έκανε ο Καναδός πρωθυπουργός για αυτόν χθες κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βρετανία.

Ο Τριντό φαίνεται στη διάρκεια δεξίωσης στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ χθες βράδυ να περιγράφει πόσο έκπληκτοι έμοιαζαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ από τη συμπεριφορά του Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα.

Η συνομιλία στην οποία έλαβαν μέρος ο Τριντό, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε καταγράφηκε σε βίντεο και ακούστηκαν ορισμένα αποσπάσματα.

«Γι αυτό καθυστέρησες;» ρώτησε ο Τζόνσον τον Μακρόν.

«…Ήταν 40λεπτη η συνέντευξη Τύπου. Ναι! Σαράντα λεπτά», είπε ο Τριντό.

Η συζήτηση συνεχίστηκε αλλά στα αποσπάσματα δεν υπάρχει ήχος και σε κάποια στιγμή ο Τριντό ακούγεται να λέει: «Είδα τα σαγόνια της ομάδας του να πέφτουν στο πάτωμα».

«Είναι διπρόσωπος»

Απαντώντας σήμερα σε ερώτηση αν είχε ακούσει τα σχόλια του Τριντό γι΄αυτόν, ο Τραμπ είπε: «Είναι διπρόσωπος». Υπαινίχθηκε ότι ο Τριντό ήταν ταραγμένος επειδή του είπε ότι απέτυχε να εκπληρώσει τον στόχο για…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ