Ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους μαθητές και τις μαθήτριες που Επιχειρούν Νεανικά

0
126

[ad_1]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2017 στο Αίθριο Πολιτιστικό Κέντρο η εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς προκειμένου να τιμήσει τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές των σχολείων, που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, στο μαθητικό συνέδριο προσομοίωσης των εργασιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (MUN) καθώς και στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Euroscola.

Τα σχολεία που συμμετείχαν σε προγράμματα επιχειρηματικότητας είναι:

1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς Στα προγράμματα EUROSCOLA και MUN με  υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Σίσσυ Γκίκα.

2ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς– Στα προγράμματα Εικονική Επιχείρηση με το προϊόν «X-GLUsive» και υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Βασιλική Πιτούλη και στο MUN με  υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Ρίτσα Γογούλου.

3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς Στα προγράμματα Εικονική Επιχείρηση με το προϊόν «Gideon» και MUN με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Δήμητρα Σουλτάνη. Το 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς έλαβε το βραβείο: «ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ» στο πρόγραμμα Εικονική Επιχείρηση με την  εταιρία «RE-STRAW», που παράγει συσκευές τρισδιάστατης απεικόνισης σε ατμό.

Α’ Αρσάκειου Τοσίτσειου  Λυκείου Εκάλης Στο πρόγραμμα…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα