Ολυμπιακός : Τα 500 ματς στην Euroleague και το μυστικό της επιτυχίας

0
76

[ad_1]

Το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ ήταν το 500ο του Ολυμπιακού στην Euroleague, με τον Θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ να γράφει τη δική του ιστορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραίας Ηπείρου. Η διοργανώτρια Αρχή έκανε αφιέρωμα στους Πειραιώτες για τα 500 παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο, με τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη να μιλούν για το εντυπωσιακό επίτευγμα του Ολυμπιακού.

Οπως ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, το μυστικό της επιτυχίας των Πειραιωτών είναι το κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας. «Χωρίς το μεγάλο μπάτζετ, αλλά με μεγάλη χημεία και καθορισμένους ρόλους, με το να είμαστε μία μεγάλη οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

O Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: «Τα 500 παιχνίδια στην Euroleague για τον Ολυμπιακό, είναι σπουδαίο επίτευγμα. Σημαίνει πολλά για την ομάδα μας το να αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο για τόσα πολλά χρόνια, το να έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους στα τελευταία 12-13 χρόνια. Μιλάμε για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι τιμή για τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην Euroleague, αλλά παράλληλα είναι και τιμή για την διοργάνωση να έχει τον Ολυμπιακό στις τάξεις της. Για οποιονδήποτε υπήρξε μέρος αυτής…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ