Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κένι Λαλά

0
168

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (30/1) ο Κένι Λαλά. Ο 29χρονος δεξιός μπακ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος αμυντικός θα υπογράψει για 3,5 χρόνια στην ομάδα του Πειραιά και θα γίνει η τρίτη χειμερινή μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», μετά τους Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Λαλά εξέφρασε τη χαρά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τους Ερυθρόλευκους. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι άδω. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούργια περιπέτεια με το νέο μου σύλλογο. Ξέρω ότι έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο. Θέλω να κερδίσουμε πολλούς τίτλους και να μεγαλώσω και το δικό μου παλμαρέ. Πραγματικά ανυπομονώ για τη νέα μου καριέρα», ανέφερε.

Ο Ολυμπιακός θα γίνει η πέμπτη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο 29χρονος μπακ, μετά τις Παρί FC, Βαλενσιέν, Λανς και Στρασμπούργκ.

Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν ο Γάλλος πραγματοποίησε 21 συμμετοχές στη Ligue 1, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ σε 1.837 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, με τη φανέλα της Στρασμπουργκ είχε παίξει σε 131 παιχνίδια, έχοντας 13 γκολ και 19 ασίστ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 274 ματς, έχοντας απολογισμό 16 γκολ και 25 ασίστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ