Νοσοκομείο Νάουσας. Αλβανός έσπασε το πόδι παιδιάτρου!

0
95

[ad_1]

Είχε πάει με την οικογένειά του στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στη συνέχεια επέστρεψε και ξυλοκόπησε το γιατρό
Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός γιατρού, από έναν πατέρα δύο ανηλίκων παιδιών, στο Νοσοκομείο της Νάουσας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Νάουσας και η ΠΟΕΔΗΝ ένας άντρας, αλβανικής καταγωγής, ξυλοκόπησε έναν παιδίατρο μέσα στο χώρου του νοσοκομείου, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι και θλαστικά τραύματα στο κορμί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο του παιδιά το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα το Παιδιατρικό Τμήμα στις 19 Δεκεμβρίου 2017. Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια επισκέπτονταν το νοσοκομείο αφού ο γιατρός «παρακολουθεί» τα δύο ανήλικα παιδιά και ποτέ στο παρελθόν δεν είχε υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Ο γιατρός εξετάζει τα παιδιά και δίνει τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες. Όπως υποστηρίζει το Σωματείο Εργαζομένων από την πλευρά του ζευγαριού δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και η οικογένεια στη συνέχεια αναχώρησε από το νοσοκομείο.

Ωστόσο σύμφωνα πάντα με τα όσα…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ