[ad_1]
Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε σε γνωστό κι από την τηλεόραση ηθοποιό μετά την μήνυση του 38χρονου Δημήτρη Άνθη ότι βιάστηκε από αυτόν το 2006.
Η δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική έρευνα μετά την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό το 2006, όταν και οι δύο τους ήταν σε ηλικία 22 ετών.
Πλέον η δικογραφία διαβιβάζεται στον ανακριτή ο οποίος θα διενεργήσει την κυρία ανάκριση. Αναμένεται να κληθεί άμεσα ο κατηγορούμενος ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς η πράξη παραγράφεται τον Μάιο του 2021 και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν… τρέξει όλες οι αναγκαίες διαδικασίες.
Ο 38χρονος, σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει στη μήνυσή του, γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο ηθοποιό το 2006 και περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε η καταγγελλόμενη αξιόποινη πράξη.
Ο ηθοποιός, που όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του απολύθηκε από την τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε, αρνείται πάντως την κατηγορία κάνοντας λόγο για «ερωτική επαφή μεταξύ ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση».
Η συγκλονιστική καταγγελία του Δημήτρη Άνθη
Όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία του Νίκου Σ., όπου περιγράφει όσα βίωσε στο…
[ad_2]
Διαβάστε περισσότερα










