Μύκονος: Το πάρτι στη Φτελιά, το κορωνοζευγάρι από την Ισπανία…

0
157

[ad_1]

Κορωνοϊός, συνωστισμός, πάρτι, σεξ, διεγερτικά και… τελικά ο εισαγγελέας! Μία υπόθεση που με… πλήρες μενού αποκαλύφθηκε στη Μύκονο, όταν η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο σε βίλα στη Φτελιά, όπου νεαροί -και όχι μόνο- διασκέδαζαν στο… κόκκινο, αγνοώντας τους έκτακτους κανόνες που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού. Το πάρτι δεν είχε μόνο συνωστισμό, αλλά πολλά ακόμα. Είχε Ισπανούς που το είχαν σκάσει από καραντίνα λόγω κορωνοϊού, είχε διεγερτικά χάπια, είχε σεξ, είχε και διοργανωτή που έστηνε πάρτι, προκαλώντας συνθήκες μεγάλης διασποράς και εξάπλωσης της πανδημίας. Τελικά, όλα τα παραπάνω κατέληξαν στην εισαγγελία, με τους πρωταγωνιστές να κινδυνεύουν με βαριές ποινές, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Βασικοί πρωταγωνιστές της υπόθεσης που αποκαλύφθηκε στη Φτελιά της Μυκόνου, ήταν ένα ζευγάρι Ισπανών και ο διοργανωτής του πάρτι. Το ζευγάρι από την Ισπανία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για ροζ σκόνη, σεξ και διασπορά κορωνοϊού.

Το περασμένο Σάββατο πέντε άτομα από την Ισπανία ταξίδεψαν στην Ελλάδα με προορισμό τη Μύκονο. Εκαναν το τεστ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αποχώρησαν για το νησί των ανέμων.

Ύστερα από 72 ώρες, υπάλληλοι…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ